Barion Pixel

GYIK

Ha Essentials, WOW vagy Organic dobozt rendeltél előfizetéssel akkor IGEN, az előfizetésed hónapról hónapra meg fog újulni minden hónap 10. napjáig. Ha saját magad állítod össze a dobozod akkor azt a dobozt meg tudod venni egyszeri vásárlásként is. Továbbá a Főoldalon választhatod a ‘Kipróbálom’ opciót amikor ezeket a dobozokat egyszeri vásárlással kipróbálhatod.

Lépj be a fiókodba és az előfizetésem menüpontban törölheted az előfizetésed. Ha az előfizetés opciót választod akkor az minden hónapban automatikusan meg fog újulni. Fontos, hogy ezeket az előfizetéseket minden hónap 9.-ig törölheted. A törléseket 23:59 percig tudjuk elfogadni.

Igen, tudsz ilyen csomagot is rendelni. Minden doboz esetében ki tudod választani, hogy az adott dobozt csak betétettel, csak tamponnal vagy mindkét termékkel kéred.

Jelentkezz be a profilodba és a csomagod mellet megváltoztathatod a megrendelt terméked mennyiségét strong-ról light-ra. A már megkapott dobozt sajnos nem áll módunkban kicserélni. Figyelj arra, hogy bármilyen változást legkésőbb a fizetés megújulása előtti napon vigyél véghez, hogy legyen időnk átállítani a rendszerben mielőtt az összeg levonásra kerül a kártyádról.

Jelentkezz be a profilodba és a csomagod mellet megváltoztathatod a megrendelt terméked mennyiségét light-ról strong-ra. A már megkapott dobozt sajnos nem áll módunkban kicserélni. Figyelj arra, hogy bármilyen változást legkésőbb a fizetés megújulása előtti napon vigyél véghez, hogy legyen időnk átállítani a rendszerben mielőtt az összeg levonásra kerül a kártyádról.

Ez egy csodálatos ötlet! Természetesen tudsz és emailen keresztül tudsz hozzá rendelni üdvözlőkártyát is külön (hello@boxology.hu). Figyelj arra, hogy a rendelésnél majd annak a személynek add meg a telefonszámát és email címet akinek rendeled a csomagot így fel tudjuk venni majd vele a kapcsolatot a kiszállítás napján.

Semmi gond! Küldj egy emailt a neveddel és az új címeddel a hello@boxology.hu, hogy át tudjuk írni a rendszerben és a következő doboz már a jó címre menjen ki.

DOBOZBAN TALÁLHATÓ TERMÉKEK

(mivel minden doboz más más terméket tartalmaz így nem biztos hogy minden termékből találsz majd a dobozodban)

A dobozainkban 3 fő márkával találkozhatsz: FLO, NORMA és CARIN. Minden márka kiválasztásánál törekedtünk a természetességre így, minden betétünk és tamponunk adalék- és illatanyag mentesek. Továbbá minden terméket ami belekerül a dobozainkba a Boxology csapata hónapokig tesztelt pont azért hogy, hozzátok csakis a jó minőségű, bőrbarát termékek jussanak el.

A Boxology egészségügyi és tisztasági betétei alkotóelemei és bőrrel érintkező felületei teljes mértékben klór és színezékmentesek, amely kiemelt védelmet nyújt az allergiás reakciók ellen (Antiallergic). A betét bőrrel érintkező felülete egy extra puha pamutréteg, amely a hatékony, gyors és nagy kapacitású nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kiemelten kényelmes érzést biztosít. A minőségi és természetes pamut felület csökkenti a bőrirritáció kialakulását a rendszeres, napi használata során.

Ultra vékony szárnyas intimbetét, aktív oxigén molekulákat tartalmaz, amelyek kíméletesen fertőtleníti a betétet és csökkenti a kellemetlen szagokat az illatanyagok hatékony semlegesítésével. A betét használatakor a benne található – speciális technológiával elhelyezett – hidrogén peroxid a megfelelő környezetváltozás hatására (nedvesség, testhőmérséklet) bocsátja ki a fertőtlenítő hatású aktív oxigént. Ez a speciálisan elhelyezett hidrogén peroxid nem érintkezik sem a betét külső felületével, sem közvetlenül a bőrrel. Az AntiSeptic betét a specialitása ellenére a hagyományos betétekkel megegyező módon és rendszeresen használható.

Ultra vékony szárnyas betét egyedülálló kombinációja az egészségügyi betéteknek és a probiotikumoknak. A Probiotic betét egy tiszta probiotikum-kultúrát, azaz Laktobacillus Acidophilus-t tartalmaz. Ez a barátságos bacilus támogatja a hüvelyflóra természetes védekező mechanizmusát, mivel a probiotikumok természetes és nélkülözhetetlen részei a hüvely nyálkahártyájának. A ProBiotic betét rendszeres használata a természetes pH-érték fenntartását segíti elő.

A Boxology tamponok alkotóeleme és 100% pamut felülete teljes mértékben klór és színezékmentesek, amely kiemelt védelmet nyújt az allergiás reakciók ellen (Antiallergic). A tampon felülete egy extra puha pamutréteg, amely a hatékony, gyors és nagy kapacitású nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kiemelten kényelmes érzést biztosít. A minőségi és természetes pamut felület csökkenti a bőrirritáció kialakulását a rendszeres, napi használata során.

Az AQUA STOP Swimming tampont úszáshoz és fürdéshez fejlesztették ki, medencében és természetes vizekben – legyen az édes- vagy tengervíz – egyaránt használható.

A szabadalmaztatott Aqua Block technológiával hidrofób (víztaszító) gátat alakítottak ki, amely a tampon alsó végében kialakított tiszta, gyógyszerészeti vazelinolaj réteg segítségével gátolja a szennyezett ill. klórozott víz hüvelybe jutását, ezzel csökkentve a fertőzések kialakulásának veszélyét, illetve a klór okozta irritációt.

Éljen a bambusz!

 • Organikus hipoallergén, biológiailag lebomló, légáteresztő anyagból készültek
 • Rendkívül vékony, ultra nedvszívó anyaguknak köszönhetően nincs többé szivárgás
 • Egyesével csomagolt, műanyag mentes, lebomló csomagolásban
 • A betétek kémiai adalékanyagoktól, színezékektől, klór-fehérítőtől valamint illatanyagoktől mentesek
 • Kiváló szivárgásvédelem és magas tapadás így a betétek mindig a helyükön maradnak
 • PETA-tanúsítvánnyal ellátott vegán, és állatkísérlet mentes.
 • 100% -ban organikus, hipoallergén és biológiailag lebontható pamutból készültek
 • BPA-mentes, újrahasznosítható műanyagból készült selymes tapintású tamponok
 • A tamponok kémiai adalékanyagoktól, színezékektől, klór-fehérítőtől valamint illatanyagoktől mentesek
 • Kiváló szivárgásvédelem és biztonságos illeszkedést
 • Rózsaszín csomagolás = Normál, Kék csomagolás = Super
 • PETA-tanúsítvánnyal ellátott, vegán és állatkísérlet mentes

Nem, akármennyire is környezet kímélő termékeket teszünk a dobozokba, sajnos ezeket nem lehet lehúzni a WC-n mert eltömíthetik azt.

SZÁLLÍTÁS

A rendelésedet igyenkszünk 5 munkanapon belül szállítani. Előfordulhat, hogy a megnövekedett rendelés miatt egy nagyon picit megcsúszunk, ezért előre is az elnézésedet kérjük.

Kérlek küldj nekünk egy emailt a hello@boxology.hu-ra amiben feltünteted a neved a címed és a telefonszámod. Igyekszünk majd minél előbb kapcsolatba lépni veled és megoldani a problémát.

Sajnos nincs lehetőség más napra kérni a szállítást viszont megadhatsz egy új címet ahol valaki át tudja venni a dobozod. Kérlek írj nekünk egy emailt a hello@boxoloogy.hu-ra a neveddel és az új címmel.