Barion Pixel

Szállítási információk

FOXPOST AUTOMATÁBA

A Foxpost automatába kért rendeléseket egész Magyarország területén ingyen szállítjuk. A szállítási idő a Foxpost-tól függ de maximum 5-10 munkanap.

 

Mennyi időm van átvenni a csomagom a FOXPOST automatából?

3 naptári napig őrizzük csomagodat az automatáinkban. Az 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló sms és email értesítésben található. Futárunk ezen időpont után kiveszi a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy az értesítésben szereplő időpontig átved a csomagot. Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan meghosszabbítjuk az átvételi időt.

Mi történik a csomagommal, ha nem tudom időben átvenni?

Az átvételi határidő lejárata után visszavisszük a raktárunkba, ahol további egy hétig tároljuk. Ezidő alatt a címzett és feladó is kérhet újraküldést, melynek a díja 1099 Ft. 

Hogyan veheti át a címzett a csomagot?

Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítjük a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.
Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. 
A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. 
Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is.

A címzett helyett más is átveheti a csomagot?

A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából. Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt.

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Budapesten belül

A csomag első kiszállítása ingyenesen történik. Amennyiben a kiszállítás a Vásárló hibájából hiúsul meg úgy a 2. kiszállításért a Boxology bruttó 1.500 Ft díjat számol fel Budapesten belül. A második kiszállítás a Foxpost házhozszállítás szolgáltatásával történik az első kiszállítástól számított egy héten belül

Igyekszünk mindent rendelést 5 munkanapon eljutattni hozzád. Előfordulhat, hogy a megnövekedett rendelések miatt egy kis csúszásba kerülünk, ezért előre is az elnézésedet kérjük.

Budapesten kívül (egész Magyarország területén):

A Budapesten kívül a házhozszállítás díja 890 Ft. A Budapesten kívüli házhozszállításhoz a partnerünk a GLS csomagküldő.

 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ

A rendelésről fogsz kapni egy automatikus visszaigazoló emailt a megadott email címedre. Ezután egy munkatársunk telefonon felveszi veled a kapcsolatot az adatok egyeztetése és a szállítási időpontjának pontosítása céljából.

A termék kézhezvételét követő 14 napon belül kell jeleznie elállási szándékát a Boxology felé email formájában (hello@boxology.hu)

A visszaküldés költsége a vevőt terheli.