Barion Pixel

Szállítási információk

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL: 1290 Ft

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között. Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Weboldalunkon időszakos és egyéb kedvezményeket biztosíthatunk, kupon formájában, vagy bizonyos összeghatár vásárlása felett. A kedvezményes szállítási díjakról weboldalunkon tájékozódhat.

FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA SZÁLLÍTÁS: 490 Ft

Mennyi időm van átvenni a csomagom a FOXPOST automatából?

3 naptári napig őrizzük csomagodat az automatáinkban. A 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló sms és email értesítésben található. Futárunk ezen időpont után kiveszi a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy az értesítésben szereplő időpontig átved a csomagot. Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan meghosszabbítjuk az átvételi időt.

Mi történik a csomagommal, ha nem tudom időben átvenni?

Az átvételi határidő lejárata után visszavisszük a raktárunkba, ahol további egy hétig tároljuk. Ezidő alatt a címzett és feladó is kérhet újraküldést, melynek a díja 1199 Ft.

Hogyan veheti át a címzett a csomagot?

Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, értesítjük a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.

A címzett helyett más is átveheti a csomagot?

A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából. 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvételre jelenleg sajnos nincs lehetőség sem székhelyünkön, sem telephelyünkön.