Barion Pixel

Anna Tisztasági Bugyi

****** KÉSZLETKISÖPRÉS ******

  • 2 rétegű tisztasági bugyi a könnyebb napokra
  • kb. 1 tamponnyi vért képes magába szívni
  • 100% pamut a kényelemért

1.990Ft

Limitált széria bevezető ára
Darabszám Kedvezmény mértéke
3 - 5 10%
6 - 10 20%
Törlés

2 rétegű szuper kényelmes, 100% pamut tisztasági bugyi a könnyebb napokra. Dupla fala és vízlepergető rétege segít megakadályozni a szivárgást, így biztonságban érezheted magad a menstruációd alatt. Kb. 1 tamponnyi vért képes magában tartani.

Színek: fekete, rózsaszín, lila

Anyaga: 100% pamut

Méretek: XS, S, M

#kényelmes #zero-waste #szexy #pamut

Mikor jöhet jól egy tisztasági bugyi?

Tampon mellé

Sportoláshoz

erős vérzés esetén

MIBŐL VANNAK A BUGYIK?

A Tisztasági/Menstruációs bugyik különböző rétegüknek köszönhetően akár súlyuknak többszörösét is magukba tudják zárni. Vékonysága akár egy tisztasági betété, így nagyon kényelmes viselet illetve antibakteriális anyaguknak köszönhetően friss érzetet ad akár egész nap. Minden bugyink belseje (amely a bőröddel is érintkezik) minden esetben 100% pamut.

MIÉRT NEM ÁZIK ÁT?

A legalsó védőréteg az a réteg, amely meggátolja az átázást. Ez biztosít arról, hogy egész nap száraz maradj mivel nem engedi át a folyadékot, mégis hagyja a bőrödet lélegezni és komfortérzetedet is magasan tartja.

HIGÉNIKUSAK A BOXOLOGY BUGYIK?

A bugyik olyan anyagból készülnek, amelyek semlegesítik a rossz szagokat és a nem kívánt baktériumokat is. Szuper nedvszívó képességük miatt, akár egész nap frissesség érzetet adnak.

MIKOR HASZNÁLJAM?

A 3 és 4 rétegű bugyikat a nehezebb napokra ajánljuk, a tisztasági bugyit pedig a könnyebbekre. Van aki önmagában hordja a bugyikat, de van aki használ mellé kiegészítő terméket (tampont, kelyhet, betétet). Nagyon hasznos tud lenni a bugyi azokon a bizonyos “úgy érzem meg fog jönni” napokon is, így nem kell azon aggódnod, hogy mikor kell kimenned a mosdóba felszerelkezni.Sokan éjszakára veszik fel, hiszen a bugyival biztos lehetsz benne hogy, nem mozdul el és nem érnek balesetek.

HOGYAN MOSSAM A BUGYIMAT?

A bugyik mosása 40 fokon ajánlott akár más fehérneműkkel is, viszont öblítőt és vízlágyítót ne használj, mert ez károsítja az anyagát.
A termékek moshatóak 60 fokon is, de ez a magas hőfok megrövidítheti az anyag élettartalmát. Emiatt javasoljuk az alacsonyabb hőfokot.
Ha azt szeretnéd, hogy a vér ne hagyjon nyomot a bugyin használat után hideg vízzel nyomkodd ki a vért (ne csavard az anyagot, csak nyomkodd!).